fredag den 18. maj 2012

Bønnesalat med Feta og Perlespelt

Denne salat mætter rigtig godt, og smager dejligt, både kold og varm.


Ingredienser:
400 gram friske, grønne bønner
1 dl perlespelt/speltkerner
1 tsk Herbamare grøntsagsbouillon
100 gram feta
Græskarkerner
Frisk basilikum
Salt og lidt olie


Skyl speltkernerne grundigt i vand, og kog dem i en gryde med 3-4 dl vand og Herbamare i ca 20-25 minutter. Kogetiden varierer lidt, så test dem undervejs.
Skær enderne af bønnerne, og skær dem i ca 3 cm lange stykker, hvorefter de koges i letsaltet vand i ca 10 minutter, afhængigt af hvor meget bid de skal have - igen, test dem undervejs.
Vend bønnerne med en smule olie, og kom herefter speltkerner og feta i. Rør rundt, og drys rundhåndet med græskarkerner og frisk, revet basilikum.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar