Denne salat mætter rigtig godt, og smager dejligt, både kold og varm.
Ingredienser:
400 gram friske, grønne bønner
1 dl perlespelt/speltkerner
1 tsk Herbamare grøntsagsbouillon
100 gram feta
Græskarkerner
Frisk basilikum
Salt og lidt olie
Skyl speltkernerne grundigt i vand, og kog dem i en gryde med 3-4 dl vand og Herbamare i ca 20-25 minutter. Kogetiden varierer lidt, så test dem undervejs.
Skær enderne af bønnerne, og skær dem i ca 3 cm lange stykker, hvorefter de koges i letsaltet vand i ca 10 minutter, afhængigt af hvor meget bid de skal have - igen, test dem undervejs.
Vend bønnerne med en smule olie, og kom herefter speltkerner og feta i. Rør rundt, og drys rundhåndet med græskarkerner og frisk, revet basilikum.
Hej, og velkommen til min blog. Jeg hedder Susanne Tjalve Krebs og dette er stedet hvor jeg for fremtiden vil beskrive mine udfoldelser i mit lille køkken. Jeg bliver ugentligt udfordret, da vi er medlem af kbhff og derfor tit bliver præsenteret for grøntsager, jeg ikke engang vidste eksisterede, førend de ender op på mit køkkenbord. Derudover så har jeg en temmelig sød tand, hvilket måske vil anes.. Men i alle fald, så velkommen til - håber at du kan finde lidt inspiration. Mvh Susanne
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar