Ingredienser:
Rødbeder
Feta (rigtig græsk fåre/gede feta er bedst)
Honning
Balsamico eddikke
Jomfru olivenolie
Evt. bredbladet persille
Rødbederne koges med skræl i cirka 40 minutter i letsaltet vand, indtil de er møre. Når de er færdigkogt, kommes de i koldt vand og skrællen "smuttes" af. Herefter skal de køle af.
Nåd rødbederne er kolde, skæres de i tynde skiver og vendes i en marinade af honning, olivenolie og balsamico eddikke. Til sidst smulres feta henover salaten, og der kan eventuelt drysses med bredbladet persille.
Hej, og velkommen til min blog. Jeg hedder Susanne Tjalve Krebs og dette er stedet hvor jeg for fremtiden vil beskrive mine udfoldelser i mit lille køkken. Jeg bliver ugentligt udfordret, da vi er medlem af kbhff og derfor tit bliver præsenteret for grøntsager, jeg ikke engang vidste eksisterede, førend de ender op på mit køkkenbord. Derudover så har jeg en temmelig sød tand, hvilket måske vil anes.. Men i alle fald, så velkommen til - håber at du kan finde lidt inspiration. Mvh Susanne
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar