Her er opskriften på verdens nemmeste Chili Con Carne.
Ingredienser:
2 dåser hakkede, flåede tomater
2 dåser kidney beans, skyllede
1 stor dåse tomatpuré
400 gr hakket oksekød
1 frisk chili, finthakket
3 hakkede løg
3 fed hvidløg
1 terning oksebouillon
25 gr mørk chokolade (70 %)
1 tsk chili pasta
Salt og peber
Tilbehør:
Cremefraiche
Brød
Kødet brunes, og alle ingredienser, undtagen chokolade og chilipasta, kommes ned i gryden. Skal stå og småsimre i cirka 20 min, hvorefter chokoladen tilsættes og retten smages til med salt, peber og chilipasta.
Serveres med brød og cremefraiche.
Hej, og velkommen til min blog. Jeg hedder Susanne Tjalve Krebs og dette er stedet hvor jeg for fremtiden vil beskrive mine udfoldelser i mit lille køkken. Jeg bliver ugentligt udfordret, da vi er medlem af kbhff og derfor tit bliver præsenteret for grøntsager, jeg ikke engang vidste eksisterede, førend de ender op på mit køkkenbord. Derudover så har jeg en temmelig sød tand, hvilket måske vil anes.. Men i alle fald, så velkommen til - håber at du kan finde lidt inspiration. Mvh Susanne
tirsdag den 27. september 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar