Ingredienser:
2 store æg
2 dl sukker
1,5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
100 gr valnøddekerner
Skallen af en økologisk citron
2 pærer
125 gr smør
50 gr valnødder
Evt nogle knuste makroner
Creme:
Cremefraiche
Vaniljesukker
Stødt kardemomme
Sæt ovnen på 200 grader. Bland hvedemel og bagepulver sammen i en skål. Pisk æg og sukker og vend melet i. Hak valnøddekerner fint og vend i sammen med citronskallen. Kom dejen i en smurt, meldrysset bradepande, ca. 20*28 cm. Skræl pærerne, og skær dem i skiver og fordel dem herefter i dejen. Drys hele valnødder over, og skær smørret i skiver og fordel over kagen. Drys evt. lidt knuste makroner over.
Kagen bages i 25-30 minutter midt i ovnen.
Cremefraiche smages til med vaniljesukker og kardemomme.
Hej, og velkommen til min blog. Jeg hedder Susanne Tjalve Krebs og dette er stedet hvor jeg for fremtiden vil beskrive mine udfoldelser i mit lille køkken. Jeg bliver ugentligt udfordret, da vi er medlem af kbhff og derfor tit bliver præsenteret for grøntsager, jeg ikke engang vidste eksisterede, førend de ender op på mit køkkenbord. Derudover så har jeg en temmelig sød tand, hvilket måske vil anes.. Men i alle fald, så velkommen til - håber at du kan finde lidt inspiration. Mvh Susanne
tirsdag den 27. september 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar