Dette er simpelthen verdens bedste gulerodskage.
Ingredienser:
Dej:
300 gr brun farin
2 dl madolie(ikke olivenolie)
4 æg
275 gr hvedemel
1,5 tsk bagepulver
1 tsk natron
0,5 tsk salt
2 tsk stødt kanel
375 gr revne gulerødder
Creme:
300 gr flødeost
180 gr smør, blødt
270 gr flormelis
3 tsk vanillesukker
Valnødder
Farin og olie røres sammen og æggene piskes i et ad gangen, derefter blandes de tørre ingredienser sammen og vendes i sammen med de revne gulerødder.
Hældes i en bradepande 23*33 cm, evt beklædt med bagepapir, og bages i 45 min ved 185 grader. Herefter skal kagen afkøle.
Cremen piskes sammen og fordeles over den afkølede kage.
Valnødderne hakkes og drysses ud over kagen.
Hej, og velkommen til min blog. Jeg hedder Susanne Tjalve Krebs og dette er stedet hvor jeg for fremtiden vil beskrive mine udfoldelser i mit lille køkken. Jeg bliver ugentligt udfordret, da vi er medlem af kbhff og derfor tit bliver præsenteret for grøntsager, jeg ikke engang vidste eksisterede, førend de ender op på mit køkkenbord. Derudover så har jeg en temmelig sød tand, hvilket måske vil anes.. Men i alle fald, så velkommen til - håber at du kan finde lidt inspiration. Mvh Susanne
tirsdag den 27. september 2011
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Fantastisk lækker opskrift. Jeg valgte dog at tage valnødderne (ca. 60 g) og hakke dem, og så derefter tilsætte dem til dejen. Det gav også et rigtig lækkert resultat. Så det kan også anbefales.
SvarSlet