tirsdag den 27. september 2011

Gulerodskage

Dette er simpelthen verdens bedste gulerodskage.


Ingredienser:


Dej:
300 gr brun farin
2 dl madolie(ikke olivenolie)
4 æg
275 gr hvedemel
1,5 tsk bagepulver
1 tsk natron
0,5 tsk salt
2 tsk stødt kanel
375 gr revne gulerødder


Creme:
300 gr flødeost
180 gr smør, blødt
270 gr flormelis
3 tsk vanillesukker


Valnødder


Farin og olie røres sammen og æggene piskes i et ad gangen, derefter blandes de tørre ingredienser sammen og vendes i sammen med de revne gulerødder.
Hældes i en bradepande 23*33 cm, evt beklædt med bagepapir, og bages i 45 min ved 185 grader. Herefter skal kagen afkøle.
Cremen piskes sammen og fordeles over den afkølede kage.
Valnødderne hakkes og drysses ud over kagen.

1 kommentar:

  1. Fantastisk lækker opskrift. Jeg valgte dog at tage valnødderne (ca. 60 g) og hakke dem, og så derefter tilsætte dem til dejen. Det gav også et rigtig lækkert resultat. Så det kan også anbefales.

    SvarSlet