mandag den 17. oktober 2011

Citronfromage


I går lavede jeg den skønneste citronfromage. Den smagte superskønt og dejlig friskt..






Ingredienser:


Saft og skal af 2 citroner


130 gr sukker


4 blade husblas


4 æg


1,5 dl piskefløde


Korn fra ½ vanillestang


Tilbehør:


Flødeskum


Mynte eller citronmellisse


Husblasen lægges i blød i ca 10 min, imens deles æggene, og æggeblommerne piskes sammen med sukker, citronskal og vanillekorn.
Husblasen tages op af vandet med det vand, som hænger ved, og smeltes i et vandbad.
Herefter hældes citronsaften i, og det røres sammen. herefter piskes det i æggemassen, og det stilles koldt i ca 10 minutter, indtil det begynder at stivne lidt.
Imens piskes æggehviderne og piskefløden, og det vendes forsigtigt i æggemassen. Citronfromagen skal stå køligt i 3-4 timer.
Citronfromagen serveres med letpisket flødeskum og mynte eller citronmellisse.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar