Hej, og velkommen til min blog. Jeg hedder Susanne Tjalve Krebs og dette er stedet hvor jeg for fremtiden vil beskrive mine udfoldelser i mit lille køkken. Jeg bliver ugentligt udfordret, da vi er medlem af kbhff og derfor tit bliver præsenteret for grøntsager, jeg ikke engang vidste eksisterede, førend de ender op på mit køkkenbord. Derudover så har jeg en temmelig sød tand, hvilket måske vil anes.. Men i alle fald, så velkommen til - håber at du kan finde lidt inspiration. Mvh Susanne
mandag den 17. oktober 2011
Citronfromage
I går lavede jeg den skønneste citronfromage. Den smagte superskønt og dejlig friskt..
Ingredienser:
Saft og skal af 2 citroner
130 gr sukker
4 blade husblas
4 æg
1,5 dl piskefløde
Korn fra ½ vanillestang
Tilbehør:
Flødeskum
Mynte eller citronmellisse
Husblasen lægges i blød i ca 10 min, imens deles æggene, og æggeblommerne piskes sammen med sukker, citronskal og vanillekorn.
Husblasen tages op af vandet med det vand, som hænger ved, og smeltes i et vandbad.
Herefter hældes citronsaften i, og det røres sammen. herefter piskes det i æggemassen, og det stilles koldt i ca 10 minutter, indtil det begynder at stivne lidt.
Imens piskes æggehviderne og piskefløden, og det vendes forsigtigt i æggemassen. Citronfromagen skal stå køligt i 3-4 timer.
Citronfromagen serveres med letpisket flødeskum og mynte eller citronmellisse.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar