Ingredienser:
500 g græskarkød fra hokkaido
1 løg
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
2 fed hvidløg
1/2 tsk. stødt koriander
1/2 tsk. stødt spidskommen
1 l hønsefond el. -bouillon
saft af 1 citron
1 frisk chili
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
Cremefraiche
Persille eller koriander
Evt. ristede græskar kerner
Græskaret skrælles og skæres i tern, og løget hakkes.
olien varmes i en gryde og løget svitses en smule, uden at det begynder at tage farve. Græskar, hvidløg, chili og krydderier tilsættes og vendes rundt. Bouillonen tilsættes, og det hele koges i ca. 20 minutter.
Herefter blendes suppen, og smages til med citronsaft, salt og peber.
Suppen serveres med cremefraiche, persille og evt. ristede græskar kerner, og selvfølgelig med noget godt brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar